wopala.org | Disseny ètic
Disseny ètic

Disseny ètic

El nostre disseny és universal i la nostra especialització l'emprenedoria social i les iniciatives ètiques: pensem que un món millor és possible i volem contribuir dissenyant-lo. Ajudem a persones amb idees ètiques a dissenyar els seus somnis. Definim el seu pla estratègic i dissenyem el que necessiten per tal de fer-los realitat.

Societat

Treballem amb associacions solidàries, fundacions, ONGs i emprenedors socials que vulguin transformar la realitat social i impulsar la igualtat d'oportunitats.


Cultura

Recolzem projectes de formació, art i cultura que contribueixen al progrés de la societat. Ens agrada compartir nous punts de vista que ajuden a exercitar la reflexió i la sensibilitat .


Sostenibilitat

Ens volquem en iniciatives sostenibles, d'entitats i persones que respecten el medi social i natural utilitzant els recursos amb sentit comú per a un futur millor.


Artesania

Ajudem a impulsar projectes d'artesania com expressió de la identitat i cultura local . Promovem el treball de mestres artesans, que treballen a mà productes amb qualitat i tradició.