wopala.org | Estratègia
Estratègia

Estratègia

Organització! Per començar, definim un pla estratègic per a marcar els teus objectius. I després un pla d'acció per superar-los. Tot amb una única finalitat: ajudar-te a consolidar i accelerar la teva idea.

Consultoria

Tens una idea, però no saps ni per on començar? Comença per compartir: et donem un nou punt de vista extern, valorem el seu potencial i t'oferim eines per a desenvolupar-la i apropar-te una mica més al teu somni.


Estratègia de Comunicació

Preparem els fonaments sobre els quals recolzar el projecte responent algunes preguntes: a on anem? Com ho pensem aconseguir? A qui ens dirigim? Preparar una bona estratègia i el seu pla d'acció, ens ajuda a complir millor els nostres objectius.


Gestió de la Innovació

Amb la nostra metodologia creativa, t'ajudem a detectar i impulsar noves oportunitats emprenedores . A més, integrem la innovació dins del teu equip, perquè funcioni i t'ajudi a enlairar-se.


Pla Social Media

Com projectaràs les teves idees a les xarxes socials? Creem un pla perquè no et perdis: volem ajudar-te a difondre el teu projecte amb èxit i promoure el boca a boca aprofitant tot el potencial d'internet.