wopala.org | Programa IEPS!
Programa IEPS!
programa_IEPS_cat
IEPS (Impacte Ètic per Projectes Socials) és un programa innovador per apropar el disseny a entitats socials, millorant la ocupabilitat de joves dissenyadors a l’atur.
Amb el programa, les entitats socials obtenen projectes de disseny realitzats per joves dissenyadors/res a l’atur, tutoritzats en un programa formatiu per Wopala, a un preu més ajustat que el del mercat.

Informació General

Disseny per a entitats socials. Ara mateix no tenim programada cap formació. Si vols que t’avisem quan s’obri convocatòria, si us plau omple el formulari al final d’aquesta pàgina (no et compromet a res).

Calendari:
La durada del programa és de 4 setmanes, podeu veure el detall de les sessions en els PDF’s que trobareu més a baix.

Lloc:
Centre Cívic Pati Llimona
Carrer del Regomir, 3, 08002 Barcelona <M> L4 Jaume i <M> L3 Liceu

Preu:
Per les entitats, 380€ + IVA.
Aquest import cobreix la despesa per la programació i execució del programa, que es gratuït pels dissenyadors, i suposa un benefici per a l’entitat que obté un projecte de disseny a la seva mida.

Per els dissenyadors/es és gratuït.
Per a inscriure’s al programa, és necessari abonar una fiança de 100€, totalment retornable amb més d’un 75% d’assistència al lliurament de l’art final acordat amb l’entitat com a molt tard l’últim dia del programa.

Més detalls:

Informació IEPS per a entitats en PDF Informació IEPS per a dissenyadors/es en PDF

 

Més informació:
Per resoldre les vostres consultes, podeu contactar amb Mariona López, escrivint a mariona@wopala.org, o trucant al 686 413 983.

Procès de preinscripció

Si t’interessa participar en aquest programa, ja sigui com a entitat o com a dissenyador/a, fes-nos-ho saber omplint el formulari d’inscripció que trobareu més a baix. D’aquesta forma podrem programar noves convocatòrias d’acord amb les vostres necessitats.

Procès d’inscripció

Per realitzar la inscripció, és necessari seguir els següents passos:

Entitats:
1.- Omplir el formulari d’aquesta pàgina (si és que no ho has fet ja).
2.- Pagar 459,8€ (380+79,8 d’IVA) per transferència bancària en el número de compte 1491-0001-22-2127975528 de Triodos Bank
3.- Enviar el comprovant de pagament a hola@wopala.org.

Dissenyadors/es:
1.- Omplir el formulari d’aquesta pàgina (si és que no ho has fet ja).
2.- Enviar el CV + Portfoli a hola@wopala.org, posant en l’assumpte “Nom-Cognom-Programa_IEPS”.
3.- Un cop us confirmem la preinscripció, us enviarem un email amb la informació per pagar la fiança i reservar la vostra plaça.

 

This post is also available in: CAST